top of page

VIOLETOS LAIŠKAS ATEIČIAI

Labas Violeta,

rašau ir galvoju apie savo ateitį, savo gyvenimą, kuris bus po 40 metų. Labai įdomu.

Aš gyvenu Anglijoje ir dirbu veterinare savo didelėje klinikoje. „Happy animalsō. Vyras dirba vadybininku. Dukrai Austėjai 17 metų. Ji lanko „London Hillary Clinton“ gimnaziją. Pamokos vyksta nuo 16 valandos, tad gali ilgiau pamiegoti. O miegas- svarbu. Šioje mokykloje nėra vadovėlių, sąsiuvinių, nes mokiniai mokosi su įvairiausiais kompiuteriais.

Turiu augintinį šunį Maksą, o akvariume auginu mėlynuosius leliusus ir gaidelius. Dukra augina tarantulą Jorį ir driežą Džo. Kai mūsų nebūna, juos prižiūri robotai. Augintiniai tiek prie robotų pripratę, jog net nereaguoja.

Laisvalaikiu su dukra lankomės SPA, grožio salonuose, sporto klubuose bei parduotuvėse. Daug keliaujame, nes turime savo lėktuvą. Su dukra mėgstame rengti pižamų vakarėlius. Juose dalyvauja ir robotai. Jie ne tik nešioja maistą, pilsto gėrimus, bet mielai sutinka būti manekenais. Kartais jie šoka, dainuoja. Neįsivaizduoju jau savo gyvenimo be jų.

Mano gyvenimas tai toks, tačiau labai įdomu, koks jis bus mano anūkų. Svarbiausia, kad jie būtų laimingi. Iki susitikimo!

2016m. lapkričio 14 d.

Sekite
naujienas
  • Facebook Basic Black
Naujausi įrašai
bottom of page