top of page

FUTBOLO TURNYRAS, ATITRAUKĘS PAAUGLIUS NUO KOMPIUTERIO

Rugsėjo 18 d. į Alizavos pagrindinės mokyklos sporto aikštelę susirinko jaunieji futbolininkai iš Kupiškio rajono mokyklų. Vaikinai ir merginos atvyko kovingai nusiteikę: skubiai persirengę gražiosiomis uniformomis, subėgo į aikštelę apšilimui ir svetimo kamuolio prisijaukinimui. Turnyrui teisėjavo futbolo treneriai Irmantas Šap ir Ričardas Puntuzas.

Pirmosiose varžybose susirungė Skapiškio pagrindinės mokyklos ir P. Matulionio progimnazijos futbolininkai. Aiškią jėgų persvarą demonstravo skapiškėnai. Jie ir nugalėjo rezultatu 5:0. Alizaviečių ir kupiškėnų jėgos buvo beveik lygios. Iš pradžių geriau sekėsi alizaviečiams, vėliau sėkmė išslydo iš po jų kojų ir varžybos baigėsi rezultatu 5:4. Trečiosiose varžybose žaidė Alizavos ir Skapiškio mokyklų komandos. Skapiškėnai buvo ženkliai pranašesni, susitikimas baigėsi rezultatu – 7:2.

Gražią saulėtą popietę vykęs jaunųjų futbolininkų turnyras sutraukė daug jaunų žiūrovų – sirgalių. Varžybų metu netrūko emocingų šūksnių bei įvairiausių patarimų žaidėjams. Emocijos liejosi per kraštus, gal net trukdydamos žaidėjams. Atsitiko taip, kad net du kartus kamuolys įriedėjo į savus vartus. Pagirtinai žaidė alizaviečiai: Lukas Babachinas, Kęstutis Gilbrantas, Karolis Bartkus , kupiškėnai: Deividas Dzikavičius, Edgaras Baronas, - pelnę savo komandoms įvarčių taškus. Koja kojon su vaikinais puikiai kovojo ir mergaitės. Rezultatyviausiu žaidėju tapo Skapiškio pagrindinės mokyklos komandos narys Rokas Puciata. Jis įmušė net 5 įvarčius!

Jaunųjų futbolininkų komandos buvo apdovanotos Alizavos pagrindinės mokyklos direktoriaus padėkos raštais ir medaliais. Skapiškėnai išsivežė turnyro nugalėtojų taurę.

Sekite
naujienas
  • Facebook Basic Black
Naujausi įrašai
bottom of page